0733 929 435     office@hotelstars.ro
 
Localizat in centrul orasului Bucuresti, aveti avantajul de a va afla in apropiera celor mai importante puncte de interes din Bucuresti:

CENTRUL VECHI BUCURESTI

Intreaga zona este acoperita de restaurante si baruri si este un loc minunat pentru o bautura sau o masa. Este locul unde vechiul si noul se imbina si unde se regasesc numeroase cladiri cu o arhitectura deosebita.

CURTEA VECHE BUCURESTI

Complex de ruine, fortificatii, incaperi si fundatii medieval. În secolul al XV-lea, Vlad Țepeș, domnul Țării Românești, consolidează cetatea construită de Mircea cel Bătrân și o ridică la rangul de reședință domnească

PALATUL PARLAMENTULUI

Cladirea, cu o suprafata desfasurata de 330.000 mp, se inscrie in "Cartea Recordurilor" la capitolul "Cladiri Administrative", pe locul 2 in lume dupa cladirea Pentagonului.

TEATRUL NATIONAL BUCURESTI

O veritabila bijuterie arhitectonica adaposting numeroase monumente dearta. Este situat in centrul capitalei, vizavi de Universitate.

ARCUL DE TRIUMF

Arcul de Triumf este un monument situat in partea de nord a Bucurestiului, la intersectia soselei Kiseleff cu b.dul Constantin Prezan. Are 27 m inaltime, cu o singura deschidere si este de forma paralelipipedica.

MUZEUL SATULUI

Inconjurat de verdeata si lacuri, detine peste 70 de gospodarii traditionale, o moara de apa, una de vant, o presa de ulei, adunate din toate provinciile tarii. Cea mai veche casa provine din secolul al XVII-lea.
REZERVARI
Română